4.02.2008

MEMÒRIA GRÀFICA DEL PASSAT

QUI PERD ELS ORÍGENS, PERD LA IDENTITAT


Aquest espai pretén posar a disposició de tothom un recull de material gràfic a l'entorn de Belltall i la seva gent. Som molts/es que tenim interès per conèixer el que ha estat la vida a Belltall en el passat. Bé sigui per raons familiars, afectives, personals o simplement d'interès cultural.
Segur que moltes cases disposen d'imatges que ja tenen prop d'un segle d'història. Els vells d'ara eren els infants d'aleshores. Aquest material si ens el feu arribar estarà agrupat en diferents àmbits. El que presentem correspon a les fotografies de grup, majoritàriament fetes davant de l'església. És només una petita mostra. En donarem de nous dedicats a altres apartats (treball, costums,...)
  • Què necessitem de les imatges? Tenir com més informació millor de les persones, any de la fotografia, alguna anècdota,... Cal, doncs, parlar amb la gent gran, veure què recorden i ho anirem incorporant en aquest espai.
  • Hem d'augmentar el nombre d'imatges. Totes les que aquí es mostren són una petita part del que existeix. La col.laboració de les cases és fonamental. Feu arribar els originals en paper (No costa gens digitalitzar al moment les imatges) o en format digital.